Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί λένε τα ΜΜΕ και όλοι ευχαριστούν το θεό που τους έδωσε μια τέτοια κυβέρνηση με ευαισθησίες προς τους πολίτες αυτής της χώρας..

Ας τα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά..

Αυτή είναι η παράταση της αναστολής γιατί δεν υπέβαλλαν αίτηση πολλοί για να υπαχθούν στο καθεστώς παράτασης...και λένε ας το τραβήξουμε για 6 μήνες ακόμα μπας και κάνει αίτηση κανένας φουκαράς..
Μα τι κάνετε ρε παιδιά...θέλετε να καταστρέψετε τις τράπεζες;

Φουκαράς στην περίπτωση αυτή είναι οι τράπεζες...

Θυμάστε πως ξεκίνησε η κρίση στην ΗΠΑ με τα στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονταν οι δόσεις...έτσι και δω... φαλίρισαν λοιπόν οι αμερικάνικες τράπεζες τύπου leeman. Αυτό τρέμουν λοιπόν οι Έλληνες τραπεζίτες και τα υπουργικά τσιράκια τους έκαναν τη χάρη για παράταση....να'ναι καλά.Που να βάλουν στους ισολογισμούς τους τέτοια χασούρα...ενώ τώρα η υπόθεση είναι κρυμμένη.

Η υπόθεση πάει λίγο πιο βαθιά...σίγουρα η κατάσταση με τα στεγαστικά δάνεια στη χώρα μας δεν είναι και στα ίδια επίπεδα με τις ΗΠΑ αλλά η αξιολόγηση των τραπεζών στο άμεσο διάστημα το καθιστά αδύνατο να βγουν στην επιφάνεια τέτοιες καταστάσεις καθώς μετά οι καημένοι οι τραπεζίτες μας θα δανείζονται πιο ακριβά.

Επίσης οι τιμές των κατοικιών θα γίνουν φθηνότερες κάτι που και πάλι δεν συμφέρει τις τράπεζες αφού έχουν δανείσει τους μηχανικούς και τους εργολάβους και άντε να πάρουν πίσω τα δανεικά μετά...

Απ'όπου και να το πιάσεις μαύρο είναι....ουφ...πάλι στεναχωρήθηκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου